We explored creatively and discovered value quickly.

The design-build process of this 15,000-square-foot office building began with deep exploration alongside our client Digital Video Arts. We evaluated ideas during the pre-construction phase to prevent costly changes as much as possible later in the project as well as to craft the right facility to meet their needs.

Deep collaboration enhanced aesthetics and improved function.

We created a floor plan to support the process of product development, taking production house clients on a journey from concept to completion. Aesthetic exterior elements were equally important from landscaping to the structural concrete tilt-up panels. In fact, Haskell applied for and was granted a deviation on local zoning requirements for building parking. With less asphalt, more funds were allotted to site beautification and landscaping to boost the site’s appearance within the community.

Bringing outside, in.

With the site’s location near a wildlife preserve, the client had a unique opportunity to capture unparalleled vistas. Visitors can experience the views uninterrupted, from outside, through the building and into the surrounding wildlife preserve. For a client where attention to detail is of primary importance, we were proud to deliver a beautiful facility that’s both high performance and highly appealing.

Get Connected

Related Projects

View All Projects

Related Articles